OLEJ Z CZARNUSZKI

Nowy produkt

Nierafinowany, zimnotłoczony

23,00 zł.

  • OLEJ Z CZARNUSZKI

DZIAŁANIE:

  • nawilża, wygładza, ujędrnia
  • odżywia skórę i poprawia koloryt
  • zwalcza trądzik, łojotok, stany zapalne, zaczerwienienie 
  • działa przeciwgrzybicznie i antybakteryjnie
  • odżywia włosy i paznokcie


POLECANY dla każdego typu skóry, w szczególności suchej, dojrzałej, trądzikowej, problematycznej.

INCI: Nigela Sativa Seed Oil


Pojemność: 30 ml

Opakowanie: butelka z ciemnego szkła z pipetą

Napisz opinię

OLEJ Z CZARNUSZKI

OLEJ Z CZARNUSZKI

Nierafinowany, zimnotłoczony

Produkty Powiązane

Top